Your cart
У вашому кошику зараз немає товарів
Фільтр-сито для кавоварки SKL CFM561UN
23.CFM561UN
101,49 ₴
товар закінчується
Фільтр-сито для кавоварки SKL CFM561UN
• діаметр (внутрішній/зовнішній) - 5,2/48 мм
• висота загальна - 1,5 мм
У кавових машинах і кавоварках з ручним способом закладання молотої кави для заварювання
використовуються спеціальні пристрої - холдери (порта-фільтри, ріжки) з сито-фільтрами (ще їх називають
крема-фільтрами). При такому способі варіння кави користувач може регулювати міцність і смак напою як
за загальновизнаними нормами, так і на свій смак.
Завдяки своїй конструкції сито-фільтр дозволяє повноцінно розкрити смак кавового зерна й створити стійку
пінку (крему) над приготовленим напоєм. Існує безліч різних за формами, розмірами та принципом дії
сито-фільтрів. У більшості випадків це перфорована дрібними отворами ємність з нержавіючої сталі з
ущільненням і клапаном (або без клапана). Така дрібна перфорація дозволяє витримати необхідний тиск і
здійснити повноцінну екстракцію кавового зерна. Бувають одинарними (на 1 чашку) або подвійними (на 2
чашки).
Частими причинами виходу з ладу крема-фільтра є:
- засмічення отворів кавовими оліями, жиром і частинками
- неправильна експлуатація
- знос ущільнення
- механічне пошкодження
При порушенні роботи сито-фільтра спочатку вдаються до профілактики. Спеціальною голкою чистяться
отвори, фільтр обробляється спеціалізованим засобом для знежирювання і видалення накипу. Якщо після
профілактики робота пристрою не відновлюється, він замінюється на новий.
• діаметр (внутрішній/зовнішній) - 5,2/48 мм
• висота загальна - 1,5 мм
У кавових машинах і кавоварках з ручним способом закладання молотої кави для заварювання
використовуються спеціальні пристрої - холдери (порта-фільтри, ріжки) з сито-фільтрами (ще їх називають
крема-фільтрами). При такому способі варіння кави користувач може регулювати міцність і смак напою як
за загальновизнаними нормами, так і на свій смак.
Завдяки своїй конструкції сито-фільтр дозволяє повноцінно розкрити смак кавового зерна й створити стійку
пінку (крему) над приготовленим напоєм. Існує безліч різних за формами, розмірами та принципом дії
сито-фільтрів. У більшості випадків це перфорована дрібними отворами ємність з нержавіючої сталі з
ущільненням і клапаном (або без клапана). Така дрібна перфорація дозволяє витримати необхідний тиск і
здійснити повноцінну екстракцію кавового зерна. Бувають одинарними (на 1 чашку) або подвійними (на 2
чашки).
Частими причинами виходу з ладу крема-фільтра є:
- засмічення отворів кавовими оліями, жиром і частинками
- неправильна експлуатація
- знос ущільнення
- механічне пошкодження
При порушенні роботи сито-фільтра спочатку вдаються до профілактики. Спеціальною голкою чистяться
отвори, фільтр обробляється спеціалізованим засобом для знежирювання і видалення накипу. Якщо після
профілактики робота пристрою не відновлюється, він замінюється на новий.
Характеристики:
| Стан | Новий |
| Сумісність | Універсальний |
| Призначення | Кавомашини |
| Тип | Крема-фільтр (фільтр-сито) |
| Діаметр (внутрішній/зовнішній) | 5,2/48 мм |
| Висота загальна | 1,5 мм |
| Матеріал | Сталь |
| Кількість одиниць, шт | 1 |
| Країна-виробник товару | Італія |
| Додаткові характеристики | Фільтр-сито ріжка кавомашини універсальний |
Можливо вам також сподобається