Your cart
У вашому кошику зараз немає товарів
Мастило для кавомашин SER0354 5 г
31.Ser0354
359,20 ₴
товар закінчується
| Кількість | Ціна |
|---|---|
| 5 | 328,35 ₴ |
Універсальне силіконове мастило для кавомашин і кавоварок SER0354 5 г
У процесі експлуатації кавового апарату елементи його конструкції взаємодіють
між собою - переміщаються, обертаються, зсуваються, створюють герметичні з'єднання.
При взаємодії рухомих елементів виникає природна сила тертя і
деталі піддаються зносу. В статичних вузлах, що працюють з рідиною в умовах
високої температури і тиску необхідна хороша герметичність. Для цього
застосовується спеціальне мастило.
Головним вузлом, що вимагає періодичної профілактики є заварний блок, де і
відбувається безпосередній процес приготування кави. Практично всі його вузли
підлягають змащуванню. Змащуються всі рухомі елементи, напрямні, кільцеві
ущільнення та місця їх встановлення.
Що стосується складу мастила, то, залежно від умов використання техніки він
може відрізнятися, але в одному зобов'язаний бути однаковий - мати безпечні для здоров'я
складові. Також до мастила пред'являються такі вимоги, як стійкість до
високих температур, тиску і вимиваності водою.
Періодичність профілактики кавомашини проводиться в середньому раз на 2-3 місяці
(приблизно після 500 чашок кави).
Характерними ознаками для проведення профілактики є:
- скрип, неприємні звуки з вузлів кавомашини;
- протікання рідини через ущільнення;
- погіршення смакових якостей готового продукту;
- підвищений нагрів деталей, що відбивається на корпусі;
- запах гару, дим
Для того щоб техніка для приготування улюбленого кавового напою залишалася справною,
служила довгий час і приносила задоволення під час використання потрібно проводити
періодичне обслуговування і не нехтувати нормами експлуатації.
У процесі експлуатації кавового апарату елементи його конструкції взаємодіють
між собою - переміщаються, обертаються, зсуваються, створюють герметичні з'єднання.
При взаємодії рухомих елементів виникає природна сила тертя і
деталі піддаються зносу. В статичних вузлах, що працюють з рідиною в умовах
високої температури і тиску необхідна хороша герметичність. Для цього
застосовується спеціальне мастило.
Головним вузлом, що вимагає періодичної профілактики є заварний блок, де і
відбувається безпосередній процес приготування кави. Практично всі його вузли
підлягають змащуванню. Змащуються всі рухомі елементи, напрямні, кільцеві
ущільнення та місця їх встановлення.
Що стосується складу мастила, то, залежно від умов використання техніки він
може відрізнятися, але в одному зобов'язаний бути однаковий - мати безпечні для здоров'я
складові. Також до мастила пред'являються такі вимоги, як стійкість до
високих температур, тиску і вимиваності водою.
Періодичність профілактики кавомашини проводиться в середньому раз на 2-3 місяці
(приблизно після 500 чашок кави).
Характерними ознаками для проведення профілактики є:
- скрип, неприємні звуки з вузлів кавомашини;
- протікання рідини через ущільнення;
- погіршення смакових якостей готового продукту;
- підвищений нагрів деталей, що відбивається на корпусі;
- запах гару, дим
Для того щоб техніка для приготування улюбленого кавового напою залишалася справною,
служила довгий час і приносила задоволення під час використання потрібно проводити
періодичне обслуговування і не нехтувати нормами експлуатації.
Характеристики:
| Стан | Новий |
| Сумісність | Універсальна |
| Призначення | Для кавомашин |
| Застосування | Для чищення |
| Тип | Очисні засоби |
| Тип засобу | Мастило |
| Габарити (ВхШхГ) | 76х33х18 мм |
| Об'єм/Вага | 5 г |
| Вид дезинфекції | Профілактична |
| Матеріал | Силікон |
| Кількість одиниць, шт | 1 шт. |
| Країна-виробник товару | Італія |