Your cart
У вашому кошику зараз немає товарів
Вал для хлібопечі №7, L=50(15+35) мм, d=8 мм
14.0211
99,76 ₴
багато
Вал для хлібопечі №7
• підходить для великої кількості хлібопічок різних брендів при відповідності розмірів
• довжина загальна - 50 мм
• довжина лиски 1 - 15 мм
• довжина лиски 2 - 5 мм
• довжина валу до лиски 1 - 35 мм
• діаметр - 8 мм
Хлібопічка - це невеликий за розмірами побутовий пристрій електромеханічного типу, який
призначений для випікання різноманітних хлібобулочних виробів. При цьому трудовитрати
людини зводяться до мінімуму. Хлібопіч автоматизовано виконує всі процеси - від замішування
тіста до випікання готового продукту.
Конструкція хлібопічки поєднує в собі пекарну камеру, антипригарну форму для випікання,
термодатчик та панель управління. У пекарній камері знаходиться нагрівальний елемент (ТЕН),
електродвигун, крутний механізм та сполучна муфта. Хлібопекарська форма ж представляє
собою ємність, що встановлюється у пекарну камеру. Усередині форми знаходиться робочий орган -
лопатка (або лопатки) для замішування тіста. Лопатка кріпиться на вал, що знаходиться в основі
ємності, а з зовнішнього боку встановлена муфта для з'єднання з крутним механізмом.
Термодатчик - також один із важливих елементів устрою хлібопічки. Він стежить за температурою та
підтримує її на необхідному рівні протягом усього процесу приготування. І останній елемент - це
панель управління. Є пристроєм для введення команд, відображення інформації та візуалізації
стадій процесу (якщо є дисплей/табло).
Більшість деталей конструкції хлібопічки неремонтопридатна, тому при виході з ладу передбачена
можливість заміни.
• підходить для великої кількості хлібопічок різних брендів при відповідності розмірів
• довжина загальна - 50 мм
• довжина лиски 1 - 15 мм
• довжина лиски 2 - 5 мм
• довжина валу до лиски 1 - 35 мм
• діаметр - 8 мм
Хлібопічка - це невеликий за розмірами побутовий пристрій електромеханічного типу, який
призначений для випікання різноманітних хлібобулочних виробів. При цьому трудовитрати
людини зводяться до мінімуму. Хлібопіч автоматизовано виконує всі процеси - від замішування
тіста до випікання готового продукту.
Конструкція хлібопічки поєднує в собі пекарну камеру, антипригарну форму для випікання,
термодатчик та панель управління. У пекарній камері знаходиться нагрівальний елемент (ТЕН),
електродвигун, крутний механізм та сполучна муфта. Хлібопекарська форма ж представляє
собою ємність, що встановлюється у пекарну камеру. Усередині форми знаходиться робочий орган -
лопатка (або лопатки) для замішування тіста. Лопатка кріпиться на вал, що знаходиться в основі
ємності, а з зовнішнього боку встановлена муфта для з'єднання з крутним механізмом.
Термодатчик - також один із важливих елементів устрою хлібопічки. Він стежить за температурою та
підтримує її на необхідному рівні протягом усього процесу приготування. І останній елемент - це
панель управління. Є пристроєм для введення команд, відображення інформації та візуалізації
стадій процесу (якщо є дисплей/табло).
Більшість деталей конструкції хлібопічки неремонтопридатна, тому при виході з ладу передбачена
можливість заміни.
Характеристики:
| Стан | Новий |
| Сумісність | Універсальний |
| Призначення | До мультиварок, хлібопічок |
| Тип | Вали |
| Довжина загальна | 50 мм |
| Довжина лиски 1 | 15 мм |
| Довжина лиски 2 | 5 мм |
| Довжина валу до лиски 1 | 35 мм |
| Діаметр валу | 8 мм |
| Матеріал | Сталь |
| Країна-виробник товару | Україна |
Можливо вам також сподобається