Your cart
У вашому кошику зараз немає товарів
Термометр для духовки Pakkens зі штуцером L=109 мм, D=63 мм (0-500°C)
21.050063109
645,76 ₴
товар закінчується
| Кількість | Ціна |
|---|---|
| 3 | 596,01 ₴ |
| 5 | 546,75 ₴ |
Термометр для духовки, печі, електромангалу Pakkens зі штуцером
• діапазон вимірювань - 0-500 °C
• діаметр вимірювального блоку (±1 мм) - 63 мм
• розміри гільзи зі штуцером - Ø 12 мм, довжина 109 мм
• посадка гільзи до гайки (±2 мм) - 99 мм
• розміри щупа - Ø 9 мм, довжина 100 мм
Для правильного приготування страви або ж чіткому слідкуванню інструкції рецепту використовуються
спеціальні пристрої - термометри. Вони дозволяють вести контроль за температурою як у камері духової
шафи, так і всередині продукту, що готується (термометри з щупами). Всі ці прилади розрізняються за
пристроєм та принципом дії і застосовуються, виходячи з методу приготування їжі (в духовці, на грилі,
в тандирній печі, сковороді, пароконвектоматі і т.п.).
Існують такі види термометрів: механічні та електронні. Хоч вони і виконують однакове завдання -
виміряти температуру, але в кожного є свої переваги та недоліки.
Механічні через нескладну конструкцію прості і зручні у використанні, але недовговічні. Принцип роботи
стандартного механічного термометра полягає у застосуванні пластини з двох металів, яка під впливом
температури деформується і приводить у рух стрілку циферблата або табло. Є також термощупи із зондом,
заповненим газом. Під впливом температури відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також приводять у рух стрілку. Термощупи можуть
знаходиться як повноцінний датчик в робочій камері і давати безпосередню інформацію про температуру
всередині страви і всередині самої камери, так і мати періодичний метод роботи - ручний вимір по мірі
приготування їжі. Так само є варіанти, де вимірювальний блок знаходиться зовні, а щуп всередині.
Електронні (цифрові) термометри - це невеликі електронні пристрої, які мають більш високі швидкість і
точність вимірювань, а також мають розширений функціонал. Серед додаткових функцій можуть бути:
функція таймера, звукового сповіщення, налаштування режимів та ін. Здебільшого є приладами виносного
типу з жароміцним проводом та щупом.
Вихід з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ і для цього є низка причин:
- неправильна експлуатація
- порушення цілісності елементів конструкції
- збільшення похибки вимірювань
- механічні пошкодження
Якщо Ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показання вимірювань, то найкращим
вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і далікомфортно і правильно готувати їжу.
• діапазон вимірювань - 0-500 °C
• діаметр вимірювального блоку (±1 мм) - 63 мм
• розміри гільзи зі штуцером - Ø 12 мм, довжина 109 мм
• посадка гільзи до гайки (±2 мм) - 99 мм
• розміри щупа - Ø 9 мм, довжина 100 мм
Для правильного приготування страви або ж чіткому слідкуванню інструкції рецепту використовуються
спеціальні пристрої - термометри. Вони дозволяють вести контроль за температурою як у камері духової
шафи, так і всередині продукту, що готується (термометри з щупами). Всі ці прилади розрізняються за
пристроєм та принципом дії і застосовуються, виходячи з методу приготування їжі (в духовці, на грилі,
в тандирній печі, сковороді, пароконвектоматі і т.п.).
Існують такі види термометрів: механічні та електронні. Хоч вони і виконують однакове завдання -
виміряти температуру, але в кожного є свої переваги та недоліки.
Механічні через нескладну конструкцію прості і зручні у використанні, але недовговічні. Принцип роботи
стандартного механічного термометра полягає у застосуванні пластини з двох металів, яка під впливом
температури деформується і приводить у рух стрілку циферблата або табло. Є також термощупи із зондом,
заповненим газом. Під впливом температури відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також приводять у рух стрілку. Термощупи можуть
знаходиться як повноцінний датчик в робочій камері і давати безпосередню інформацію про температуру
всередині страви і всередині самої камери, так і мати періодичний метод роботи - ручний вимір по мірі
приготування їжі. Так само є варіанти, де вимірювальний блок знаходиться зовні, а щуп всередині.
Електронні (цифрові) термометри - це невеликі електронні пристрої, які мають більш високі швидкість і
точність вимірювань, а також мають розширений функціонал. Серед додаткових функцій можуть бути:
функція таймера, звукового сповіщення, налаштування режимів та ін. Здебільшого є приладами виносного
типу з жароміцним проводом та щупом.
Вихід з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ і для цього є низка причин:
- неправильна експлуатація
- порушення цілісності елементів конструкції
- збільшення похибки вимірювань
- механічні пошкодження
Якщо Ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показання вимірювань, то найкращим
вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і далікомфортно і правильно готувати їжу.
Характеристики:
| Стан | Новий |
| Сумісність | Універсальний |
| Призначення | Для духових шаф |
| Тип | Термометр |
| Вид | Механічний |
| Діапазон температур | 0 °C ... +500 °C |
| Одиниці вимірювання | Градуси за Цельсієм |
| Діаметр вимірювального блоку | 63 мм |
| Висота вимірювального блоку | 12 мм |
| Розміри щупа | Ø 9 мм, довжина 100 мм |
| Розміри гільзи зі штуцером | Ø 12 мм, довжина 109 мм |
| Глибина посадки гільзи | 99 мм (до гайки) |
| Різьба штуцера | 1/2" |
| Матеріал | Метал, скло |
| Кількість одиниць, шт | 1 |
| Країна-виробник товару | Туреччина |
| Додаткові характеристики | Є можливість калібрування |
Можливо вам також сподобається
Аналоги цього товару