Термометр для духовки з капіляром 1500 мм (0-500°С), COD.20TM28

Термометр для духовки з капіляром 1500 мм (0-500°С), COD.20TM28

21.COD.20TM28
1 120,37 ₴
товар закінчується
Кількість Ціна
2 1 038,78 ₴
3 957,69 ₴
5 893,51 ₴

Термометр духовки з капіляром COD.20TM28

• діапазон вимірювань - 0-500 °C
• розмір зонда (±1 мм) - Ø 8 мм, довжина 100 мм
• довжина капіляра (±50 мм) - 1500 мм
• діаметр термометра посадковий (±1 мм) - 60 мм
• діаметр по рамці (±1 мм) - 90 мм
• кріплення - 3 отвори у рамці скла Ø 4,2 мм (міжцентрова відстань 65 мм)

Для правильного приготування страви або ж чіткому слідкуванню інструкції рецепту використовуються
спеціальні пристрої - термометри. Вони дозволяють вести контроль за температурою як у камері духової
шафи, так і всередині продукту, що готується (термометри з щупами). Всі ці прилади розрізняються за
пристроєм та принципом дії і застосовуються, виходячи з методу приготування їжі (в духовці, на грилі,
в тандирній печі, сковороді, пароконвектоматі і т.п.).

Існують такі види термометрів: механічні та електронні. Хоч вони і виконують однакове завдання - виміряти
температуру, але в кожного є свої переваги та недоліки.

Механічні через нескладну конструкцію прості і зручні у використанні, але недовговічні. Принцип роботи
стандартного механічного термометра полягає у застосуванні пластини з двох металів, яка під впливом
температури деформується і приводить у рух стрілку циферблата або табло. Є також термощупи із зондом,
заповненим газом. Під впливом температури відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також приводять у рух стрілку. Термощупи можуть
знаходиться як повноцінний датчик в робочій камері і давати безпосередню інформацію про температуру
всередині страви і всередині самої камери, так і мати періодичний метод роботи - ручний вимір по мірі
приготування їжі. Так само є варіанти, де вимірювальний блок знаходиться зовні, а щуп всередині.

Електронні (цифрові) термометри - це невеликі електронні пристрої, які мають більш високі швидкість і
точність вимірювань, а також мають розширений функціонал. Серед додаткових функцій можуть бути:
функція таймера, звукового сповіщення, налаштування режимів та ін. Здебільшого є приладами виносного
типу з жароміцним проводом та щупом.

Вихід з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ і для цього є низка причин:

- неправильна експлуатація
- порушення цілісності елементів конструкції
- збільшення похибки вимірювань
- механічні пошкодження

Якщо Ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показання вимірювань, то найкращим
вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і далікомфортно і правильно готувати їжу.

Характеристики:

СтанНовий
СумісністьУніверсальний
ПризначенняДля духових шаф
ВидМеханічний
Вид щупаВиносний
Діапазон температур0…+500°C
Одиниці вимірюванняГрадуси за Цельсієм
Діаметр термометра посадковий (±1 мм)60 мм
Діаметр рамки скла (±1 мм)90 мм
Довжина капіляра (±50 мм)1500 мм
Діаметр капиляра1,6 мм
Розміри зонда (±1 мм)Ø 8 мм, довжина 100 мм
Кріплення3 отвори у рамці скла Ø 4,2 мм (міжцентрова відстань 65 мм)
Кількість одиниць, шт1
Країна-виробник товаруКитай
Додаткові характеристикиКапілярний
 
Широкого застосування
Сумісність
Universal
Тип
Для духових шаф
Країна виробник
Китай
Виробник-бренд
Без бренда
Категория Rozetka
Кухонні термометри
Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння